Köszöntsd a szombatot egyedülálló élménnyel!

Akár nyaralsz, akár itt laksz, csatlakozz hozzánk egy frissítő jóga órára a Dörgicsei Levendula Major varázslatos kertjében.

Aztán pedig tölts el egy kellemes délelőttöt jó társaságban, egészségesen tápláló, „tiszta” reggelivel, amely során nemcsak testileg, hanem lelkileg is feltöltődsz!

Esemény időpontok:
június 29.
július 6.
július 20.
augusztus 17.
augusztus 24.

Program:
8:30 – Érkezés

9:00 – 10:30 – Köszöntés, a major rövid bemutatása.

Jógaóra, majd meditáció kezdőknek és haladóknak egyaránt, Weichinger Andrea légzésterapeuta, jógaoktatóval, akit festőként is jól ismerhetnek vendégeink.

Andrea hosszú évek óta gyakorolja és oktatja Budapesten és Dörgicsén egyaránt a jógát. A Levendáriumban is tartott óráin kiemelt szerepe van a légzés gyakorlatoknak és légzés technikáknak.

„A jóga – különösen, ha összekötjük a tudatos lélegzéssel – összekapcsolja a testünket, lelkünket és a szellemünket. A központi tengelyünk mentén lélegezve a különböző jóga testtartásokban megtapasztalhatjuk, hogy milyen, amikor az egyes testrészeink tudatos figyelmet, törődést kapnak. A mozgás mellett a légzéssel még több finom energiát keringetünk a rendszerünkben. A mozgás lehet finom, áramló, lehet dinamikus és intenzív, minden esetben a légzés központi szerepet kap.” – W. Andrea

10:30 – Közös délelőtti együttlétben eltöltött „brunch”, ahol a finom ételek mellett egy jó beszélgetésre is lehetőség van.

Menü: 3 féle – helyben készült – zöldségkrém, friss saláta, kovászos kenyér (Dörgicsei Kovászműhely), Cili Mester tápióka pudingja idény gyümölccsel, valamint frissítő „Levendárium” levendula vagy rózsaszörp, kávé és tea.

Részvételi díj:
előzetes regisztrációval 9.800 Ft/fő, a helyszínen 11.000 Ft/fő.

Előzetes regisztrációra, az eseményt megelőző csütörtök éjfélig van lehetőség.A regisztráció csak a teljes részvételi díj befizetésével érvényes.
A befizetett összeg tartalmazza a jóga óra és meditáció költségét, a brunch alatt elfogyasztott ételeket, italokat, TOVÁBBÁ egész napos kertlátogatási lehetőséget (karszalaggal) és 10% kedvezményt minden termékre a Levendárium helyi bioboltjában.

Regisztráció: itt

Szeretettel várunk erre a különleges élményre, ahol a jóga, a finom és egészséges falatok, és a nyugodt környezet segítenek életednek új lendületet adni.

Indítsd velünk a szombati napot, hogy újrahangolódhass és feltöltődhess! Folytasd a hétvégét megújulva, tele új energiával.

FONTOS: Az esemény szabadtéren kerül megrendezésre, így rossz idő esetén vagy egyéb ok miatt a lemondás lehetőségét fenntartjuk, amelyről a regisztrált résztvevőknek legkésőbb – előző nap – péntek este 16 óráig értesítést küldünk. A befizetett összeg szabadon felhasználható egy későbbi időpont rendezvényére, vagy teljes egészében visszafizetésre kerül.