Webshop - Termék kategóriák

Bio levendula illóolajok

Bio levendula illóolajok

Biogazdaságunkban Lavandula angustifolia és Lavandula x intermedia virágokat termesztünk illóolaj előállítására. A termesztés során nem használunk vegyszereket, az aratási időpont kiválasztása nagyfokú odafigyeléssel, a virág legoptimálisabb állapotában történik. A lepárlást követő érési idő után az illóolajokat eredeti állapotukban, gondosan palackozzuk. Így illóolajaink terápiás tisztaságúak, megfelelnek az aromaterápiás kritériumoknak.

Bio levendula virágvizek

Bio levendula virágvizek

A bőrápolás alapszere az illóolaj előállításnál keletkező, 100%-os tisztaságú párlat.

Arcápolás: arcolajok

Arcápolás: arcolajok

Ápolja arcbőrét magas hatóanyagtartalmú, hidegen sajtolt, bio növényi olajok és illóolajok keverékével.

Bio aromaterápiás test- és masszázsolajok

Bio aromaterápiás test- és masszázsolajok

Exkluzív minőségű, tisztán növényi bio alapanyagokból álmodtuk meg nyolc különböző test- és masszázsolajunkat, testápolásra és helyi bedörzsölésre. A bőr táplálásával fokozzuk a szervezet anyagcseréjének minőségét, a salakanyagok távozását, erősítjük immunrendszerünket és egyben "jóllakatjuk" bőrünket, mely selymes textúrával, egészséges bőrállapottal hálálja meg a gondoskodást.

Illóolajok más biogazdaságból

Illóolajok más biogazdaságból

A terápiás minőségű, biogazdaságból származó illóolajak széles választéka az aromaterápián keresztüli gyógyítást, valamint a hétköznapi higiéniát és jólétet szolgálja.

Bio virágvizek

Bio virágvizek

Az aromavíz (hidrolátum, virágvíz) az illóolaj-lepárlás során keletkező, 100 %-os tisztaságú párlat, a szépségápolás, gyógyítás, háztartás és konyhaművészet sokoldalú, különleges alapkelléke.

Aromaterápiás fürdősók

Aromaterápiás fürdősók

Merüljön el a nap végén egy meleg, illatozó, lazító aromaterápiás fürdőben! A Levendárium Aromaterápiás Fürdősói a bio illóolajok, virágok, valamint a himalájai és parajdi só szinergiájának erejével valódi SPA-élményt varázsolnak otthonunkba.

Illatkeverékek - szinergiák

Illatkeverékek - szinergiák

Természetes fertőtlenítés, légfrissítés otthonában, munkahelyén, mellékhelyiségekben, utazás során, stb. A levendula fertőtlenítő hatását fokozzák a hozzákevert fahéj-, citrus- és egyéb illóolajok.

Szappanok, szappanos csomagok

Szappanok, szappanos csomagok

Szappanjainkhoz is a Dörgicsei Levendula Major bio levendula illóolajait és levendulavirágait használjuk, melyek a legtisztább ökológiai minőségű egyéb alapanyagokkal párosulva különlegesen gyengéd testápolást biztosítanak.

Ajándékcsomagok

Ajándékcsomagok

Ha ajándékötletre van szüksége, a levendulával nem foghat mellé. 100%-os tisztaságú bio illóolajainkat különféle kedves ajándéktárggyal ajánljuk: levendulás szappannal, illatosító párnával, levendulás csuhébabával, levendulabuzogánnyal, aromamécsessel, stb. Válassza ki az Önnek tetsző csomagot!

Kulináris termékek

Kulináris termékek

Igazi különlegesség vendégváráshoz: nyírfacukros vagy hagyományosan készült levendulaszörp, és szintén cukormentes, almasűrítménnyel édesített, makrobiotikus levendulás teasütemény.

Aromadiffúzorok

Aromadiffúzorok

A térillatosítás az aromaterápia előnyeit is nyújthatja, ha megfelelően kiválasztott illóolajakat megfelelő módon juttatunk a helyiség levegőjébe. Ma már ultrahangos technológián alapuló diffúzorok is léteznek, melyek segítségével még nagyobb terápiás hatás érhető el.

Levendulás tönkölypárnák

Levendulás tönkölypárnák

Egyedi, kézműves alvó- és jógapárnák különböző színekben. Levendulás szemnyugtató párna.

Esküvő, szerelem

Esküvő, szerelem

Esküvői köszönőajándékok, ötletek nászajándékhoz, Valentin-napra...

Jegyek elővételben

Jegyek elővételben

Ha nem szeretne lemaradni a Dörgicsei Levendula Major kulturális, művészeti és más rendezvényeiről, aktuális programjainkra elővételben itt váltható belépő.

ÖSSZES TERMÉKÜNK

ÖSSZES TERMÉKÜNK

Itt egy helyen megtalálja az összes általunk forgalmazott terméket.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

 uzen a termeszet feher

Az oldalon szereplő cikkek és fotók nem kereskedelmi célú felhasználása forrásmegjelöléssel engedélyezett