Manaman Hangutazás

Következő időpont: 2020. június 27.  18:00-19:00 (Levendula-nap)

 

 

Nada Brahma // A világ hang

 

 

 A "handpan" az acélból készült, kézzel kalapált, UFÓ-szerű hangszerek gyűjtőfogalma. Ebbe a családba tartozik a különleges hangzású Hang drum, az új évezred hangszere.  

"Az első PanArt Hang 2000-ben jelent meg a svájci Sabina Scharer és Felix Rohner házaspárnak köszönhetően. A mai napig rendkívül különlegesnek és népszerűnek számít ez a hangszer, amit az is jelez, hogy folyamatosan jelennek meg újabb és újabb handpan készítők a világon. A siker pedig töretlen, mivel a hangszer éteri hangja korosztálytól, nemzetiségtől, világlátástól függetlenül szinte mindenkit megérint." (Manaman)

Szilágyi Sándor (Manaman) 2016 óta, immáron hagyományszerűen látogat el hozzánk majorunk főszereplőjének ünnepén. Koncertje méltó záróeseménye a levendula virágzása köré csoportosuló programjainknak a Levendula-napon.

Manaman a hangok varázserejét használja zenéjében, ösztönös handpan játékában a világot alkotó rezgések a főszereplők. Koncertjei egy-egy hangutazás önmagunk középpontja felé, ahol megtapasztalhatjuk a szív visszafogott, de őszinte suttogásait. Lemezei a szív és az acél találkozásából születtek meg, amelyek megnyugtatják, elringatják és átmossák a lelket. A zenék támogathatják a relaxációt, a különböző masszázsokat, jógaórákat, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segíthetnek kikapcsolni és ellazulni.

Eső esetén a major közvetlen szomszédságában álló evangélikus templomba húzódva hallgatjuk a koncertet. Bárhogyan is alakulnak a körülmények, különleges hangulatú élményben lehet része a hallgatóságnak. 

 

 

Manamanról és zenéjéről  ITT olvashat többet. 

A Frequency of Peace és a Four Elements című albumok letölthetők innen: Manaman

 

Sok szeretettel várunk mindenkit  2020. június 27-én a Dörgicsei Levendula Major levendula ünnepén! Levendula-nap 

 

 uzen a termeszet feher

Az oldalon szereplő cikkek és fotók nem kereskedelmi célú felhasználása forrásmegjelöléssel engedélyezett.