Dörgicsei Levendula Major

Kedves Vásárlóink! 

A kialakult járványügyi helyzetben termékeink továbbra is elérhetőek, ám a személyes érintkezés lehetőségének csökkentése érdekében arra kérnénk Önöket, hogy vásárlási szándékuk, rendeléseik felől WEBSHOP-on keresztül, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben értesítsenek Bennünket! A Levendárium készítményeit megfelelő óvintézkedések mellett juttatjuk el Önökhöz. 

A bolt nyitvatartásának alakulása felől itt a honlapon, valamint facebook oldalunkon értesülhetnek. Termékeink felhasználását érintő, vagy bármilyen egyéb kérdés esetén, kérjük hívják az alábbi telefonszámot:

70/773-1024

Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!

Tudatos, szeretetteljes jelenlétet kívánunk a jelenlegi és előttünk álló időszakban! Vigyázzanak Önmagukra, szeretteikre, vigyázzunk egymásra! 

Üdvözlettel: 

Levendárium csapata

Levendárium Biobolt és Teaház / Kertlátogatás

 

Cím: 8244 Dörgicse, Fő u. 58.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Telefon: (+36) 87/444-134 

 

Kovács Katalin - kommunikáció: (+36) 30/346-0296

Kuti Ágnes - kozmetika & termékrendelés: (+36) 30/589-6625 

Székelyné Tőzsér Zsuzsanna - boltvezetés & vásárok: (+36) 70/773-1024

 

 

 

 
ÉVES NYITVATARTÁSUNK

 

Április 11-től szombatonként: 10-16 h 

Májusban szombat-vasárnap: 10-17 h

Június 1 - augusztus 31. minden nap: hétfő-szombat 10-18 h és vasárnap 10-17 h

Szeptemberben szombat-vasárnap: 10-17 h

Októberben szombatonként: 10-16 h

November - április: boltunk ZÁRVA tart, ám a major irodájában és üzemében dogozunk, így kérjük, hogy vásárlási szándékát telefonon jelezze felénk, kimegyünk Önhöz! 

 

Vasárnapok: 9-13 óra között szeretettel várjuk Önöket a Liliomkert piacon, Káptalantótiban!  

 

Csoportokat előzetes időpont egyeztetéssel tudunk fogadni. Tekintse meg csoportos programjainkat a "Programok - Csoportoknak" fül alatt!
Megközelítés autóval

A 71-es úton - Balatonfüred irányából érkezve - Balatonakaliban a Dörgicse-Mencshely táblánál forduljon jobbra, és kövesse az utat kb. 4 km-en keresztül. Miután áthaladt Alsódörgicsén, Felsődörgicse következik. Továbbra is a főutat követve jobb kézre feltűnik egy templom, itt kell a majorhoz bekanyarodni, amit egy kis fa tábla is jelez.

 uzen a termeszet feher

Az oldalon szereplő cikkek és fotók nem kereskedelmi célú felhasználása forrásmegjelöléssel engedélyezett.