Budapest

Kedves Vásárlónk! 

 

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, Mammut  I. üzletházban található boltunkat rövidített nyitvatartással, az alábbi módon tesszük elérhetővé az Ön számára: 

Hétfő - péntek: 10:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 19:00 

Emellett szeretnénk megerősíteni Önt abban, hogy ha csak teheti, maradjon otthon! Termékeinket megújult WEBSHOP felületünkön keresztül is otthonába hívhatja. Megfelelő óvintézkedések és futárszolgálat segítségével szállítjuk el Önnek a kiválasztott termékeket.

Kérjük, hogy bármelyik opciót is választja, készpénzes fizetés helyett boltunkban a bankkártyás fizetést, rendelés esetén az előre utalást részesítse előnyben!

Termékeink felhasználását érintő, vagy bármilyen egyéb kérdés esetén, kérjük hívja az alábbi telefonszámot: 30 / 632 3067

Köszönjük megértését és együttműködését. Körültekintő, tartalmas napokat kívánunk az otthon töltött időhöz!

Üdvözlettel: 

Levendárium csapata

Levendárium - Éltető Pont -
Bemutató Biobolt

 

Mammut I. első emelet, a Biosétánnyal szemben
Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Telefon: (+36) 30 / 632-3067
  
NYITVATARTÁS
Hétfő - péntek: 10-20 óra között
Szombat: 9-20 óra között
Vasárnap: zárva tartunk

 

A Dörgicsei Levendula Majorban készült saját, 100% tisztaságú Levendárium márkájú bio kozmetikumaink és kulináris termékeink mellett, üzletünk kínálatában helyet kapnak a Vidék Minősége - Éltető Balaton-felvidék védjegy égisze alatt tevékenykedő balaton-felvidéki alkotók és termelők kézműves portékái is. Úgy, mint a Szezon lekvárok, Dávidné Kéri Márta magos krémei és olajai, Pepo Papa tökmagolajos termékei, a Petendi Pálinkaház minőségi pálinkái, a Skrabski Pincészet borai, Ottmár Dóra mencshelyi keramikus alkotásai, a Csicsói Fazekasház és Galéria termékei.

 uzen a termeszet feher

Az oldalon szereplő cikkek és fotók nem kereskedelmi célú felhasználása forrásmegjelöléssel engedélyezett.